Současné trendy bydlení se mění a soustředí se na atributy jako přirozenost a jasný prostorový koncept s velkými okny. K tomu patří také pěkné částečné nebo úplné obložení stěn dřevěnými designovými prvky.


Poskytnou prostorovým konceptům kontrapunkt nebo je nechají originálním způsobem vyniknout. Tento zcela nový zážitek z bydlení bude umocněn ušlechtilým a vybraným dřevem, markantní strukturou dřevěných designových prvků a jejich matným povrchem ošetřeným olejem.

Díky HARO prvkům získají otevřené prostorové koncepty s jasnými obrysy zcela nový charakter. Dřevo na stěnách přiláká pohledy všech přítomných v místnosti, zprostředkuje zvláštní teplo a komfort. Také zcela nezávisle na podlahové krytině můžete částečným obložením stěn dřevem vytvořit velmi stylový akcent, a to především ve velkých místnostech.

Další možností použití HARO Wall je obložení nosných sloupů a dalších architektonických detailů. Dřevěné prvky oplývající svou přirozeností převezmou částečně dominantu silně působící architektury, a tak dodají prostoru harmonii. S HARO Wall vytvoříte dojem z prostoru vzbuzující uklidňující pocit a vytvoříte jedinečnou atmosféru.

Výhody, které přesvědčí

  • Jeden z nejsnadnějších a nejrychlejších systémů obkladu stěn.
  • Obzvláště přírodní design díky pečlivému výběru kvalitních dřev.
  • Obzvláště přirozený vzhled díky matným olejovaným povrchům s různými typy kartáčování.
  • Díky nízké výšce není nutné žádné boční rámování.
  • Bez vrtání, hřebíků a šroubů.

Snadná, rychlá a bezpečná pokládka

Stáhnout ochrannou fólii. Samolepící proužky ComforTec okamžitě přilnou. Nanést montážní lepidlo. Přitisknout. A je hotovo!

Náhled kolekce dekorů: https://www.hiric-shop.cz/haro-wall-designove-drevo

Ukázka montáže: https://youtu.be/ZdQ0Ehq-Xso

Haro Wall Haro Wall Haro Wall Haro Wall